(+30) 210 7101440Δευ-Παρ : 09:00 - 21:00
info@tkcfinance.com

Κάνε «εδώ και τώρα» την αίτηση για το μέρισμα – δες τι θα συμπληρώσεις

Την ώρα των 12 Ευαγγελίων επέλεξε το υπουργείο Οικονομικών να «ανεβάσει» στο Taxisτην εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος. Δείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση αλλά και τα στοιχεία που θα πρέπει να συμπληρώσετε.
Το κίνητρο να σπεύσετε να υποβάλλετε την αίτηση είναι ισχυρό καθώς όσοι καταθέσουν την αίτηση μέχρι το τέλος Απριλίου, θα εισπράξουν το ποσό μέχρι τις 10 Μαίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί να περιμένουν έναν ολόκληρο μήνα καθώς η επόμενη πληρωμή έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου και η τελευταία για το τις 10 Ιουλίου. Προσοχή: όποιος δεν κάνει αίτηση μέχρι το τέλος Ιουνίου, χάνει το δικαίωμα στο μέρισμα.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση μέσω της οποίας μπορεί να υποβληθεί η αίτηση, είναι η εξής:
(σ.σ αν δεν δουλεύει το σχετικό linkεπισκεφτείτε το www.gsis,gr και κάντε κλικ στις υπηρεσίες προς πολίτες και στην ένδειξη «Αίτηση Κοινωνικού Μερίσματος»
Μεταξύ των στοιχείων που θα πρέπει να συμπληρώσετε είναι:
  1. Η διεύθυνση κατοικίας και ο αριθμός του ρολογιού της ΔΕΗ
  2. Ο αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ)
  3. Ένας αριθμός τηλεφώνου και ένας τραπεζικός λογαριασμός IBAN.
  4. Τα στοιχεία της συζύγου (ή του συζύγου) των ανήλικων παιδιών, των ανήλικων που φιλοξενούνται καθώς και των ενήλικων που φιλοξενούνται.

Το σύστημα Taxis, θα κάνει τις απαραίτητες διασταυρώσεις προκειμένου να προκύψει σε ποιους θα καταβληθεί το μέρισμα και σε ποιους όχι. 

Πηγη: fpress.gr

Σχετικά άρθρα