(+30) 210 7101440Δευ-Παρ : 09:00 - 21:00
info@tkcfinance.com

Η εταιρεία μας

TKC Consulting & Finance

Καλωσορίσατε στην εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ξεκίνησε με τη μορφή ενός λογιστικού γραφείου το 2012, έχοντας προηγουμένως αποκομίσει 22 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες τόσο του ευρωπαϊκού, όσο και του παγκόσμιου οικονομικού χάρτη.

Η ενασχόλησή μας με εταιρείες και ομίλους μεγάλου βεληνεκούς μας βοήθησε να αντλήσουμε σημαντική εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε ένα ευρύ πλάνο απ’ όλο το επιχειρησιακό φάσμα της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής επιστήμης.

Σήμερα και με βάση την πολυετή εμπειρία που έχουμε αποκομίσει, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι είμαστε στην πλέον κατάλληλη θέση να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς επιχειρήσεις κάθε μορφής, σε ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες με έμφαση στην ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον ευρύτερο Χρηματοοικονομικό κλάδο και ειδικότερα προσφέρει υπηρεσίες στην Λογιστική, Φοροτεχνική, Συμβουλευτική και Επενδυτική των επιχειρήσεων. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς, καθώς και στελέχη που αναπτύσσονται ραγδαία.

Καθήκον της εταιρείας μας και των συνεργατών μας, είναι να ανταποκρινόμαστε με ξεχωριστό και ευέλικτο τρόπο στις προσδοκίες των πελατών μας, δεσμεύοντας όλους τους πόρους της γνώσης και των ικανοτήτων μας για την επίτευξη των στόχων και του οράματος των πελατών μας.

Η TKC Consulting & Finance και τα στελέχη της με τις υπηρεσίες που προσφέρει, είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για ευημερία, επιβίωση και επιτυχία στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εδώ και χρόνια στη χώρα.